LEGALIZACIJA NELEGALNO IZGRAĐENIH OBJEKATA

URED ZA LEGALIZACIJU, Strojarska 20/16 VMD Kvart, 10 000 Zagreb, najveći ured u Hrvatskoj sa više od 100 arhitekata, geodeta, ing. građevinarstva, crtača i 50-tak partnerskih tvrtki za Legalizaciju, te vlastitom flotom terenskih ekipa u cijeloj zemlji obaviještava Vas:  Najpovoljnije cijene: legalizacija u RH! + akcija  30.11.2015

LEGALIZACIJA OBJEKATA – Akcija u Rujnu ! + ENERGETSKI CERTIFIKAT

ISKORISTITE POSLJEDNJU PRILIKU. Zbog velikog interesa produžena akcija NAJPOVOLJNIJE CIJENE 30.11.2015

Više od 10.000 zadovoljnih klijenata najbolja su preporuka – Legalizacija objekata

legalizacija

legalizacija nelegalnih objekata

Ispunite obrazac na našoj stranici i započnite legalizaciju već sa 0 kuna. Mi ćemo obaviti izlazak na teren, snimanje objekta i pripremu dokumentacije bez inicijalne naknade
Cijene arhitekata već od 6,90 kn/m2, geodetske usluge od 990 kuna. Kao jamstvo najbolje cijene ako dobijete bolju ponudu, pošaljite nam ju i razmotriti ćemo Vam dodatni popust!
Od primitka Rješenja za dopunu zahtjeva rok u kojem ste obavezni dopuniti dokumentaciju iznosi 30 dana. Po Vašoj narudžbi naših usluga pokrećemo postupak unutar 24 sata.
Nudimo mogućnost legalizacija na rate, uplatnicama, putem tekućeg računa i kreditnim karticama. U suradnji s vodećim bankama moguće je dogovoriti otplatu kreditima do 180 rata.
S mobilnim uredima u svim većim gradovima pokrivamo svaki kutak Republike Hrvatske. Naše ekipe dolaze na objekte neovisno gdje se nalaze.
Na jednom mjestu sve usluge arhitekta, geodeta, statičara i ing. građevine. Pop principu “Ključ u ruke” pripremamo, izrađujemo i dostavljamo kompletnu dokumentaciju.
S iskustvom legalizacije za više od 10.000 klijenata u najkraćem roku pripremamo dokumentaciju. Pomogli smo našim klijentima legalizirati sve tipove objekata.
Provedbom legalizacije primate Rješenje o izvedbenom stanju čime ste ozakonili građevinu. Za Vas možemo obaviti uknjižbu u zemljišne knjige, etažiranje, energetsko certificiranje i druge usluge potrebne za miran san.
Dovedite susjeda, prijatelja ili rođaka kojem je potrebna legalizacija i ostvarite dodatni popust!

Iskustva naših korisnika

“U legalizaciji.com.hr riješili su moj problem vrlo stručno, a prošao sam i puno jeftinije u usporedbi s drugim ponudama. IMAJU ZAISTA OGROMAN URED.”
Filip T.
“Tim stručnjaka složio je papire prema novom zakonu, uspješno riješio moj problem i spasio mi krov nad glavom. PLATIO SAM NA 6 RATA.”
Bruno B.
“Puno hvala legalizaciji.com.hr jer nismo morali lutati, sve smo riješili preko njih i na jednom mjestu. SADA RADIM UPIS I EN. CERTIFIKAT PREKO NJIH.”
Anja S.

Što kada je zahtjev predan?

Predao sam “prazan” zahtjev, tj. nepotpunu dokumentaciju, što sada? Koliko će me legalizacija koštati i može li na rate? Plaćam li arhitektu i za legalan dio nekretnine? Kako se izračunava površina nezakonito izgrađenog objekta? Neriješeni vlasnički odnosi? Više suvlasnika? Saznajte sve odgovore ovdje

Stiglo Vam je Rješenje?

Budite sigurni da je pitanje dana kada ćete dobiti poziv za nadopunom Vašeg Zahtjeva za legalizacijom. Od primitka Rješenja za dopunu zahtjeva imate možda samo 30 dana za nadopunu sve dokumentacije koja nedostaje. To je vrlo kratak rok za izradu opsežne dokumentacije i sve izračune koji se traže, no ukoliko pravodobno reagirate moguće je obaviti sve predradnje za pozitivno rješenje zahtjeva.

Što ako ne legaliziram?

Susreli smo se sa slučajevima rušenja objekta, no ako ste predali Zahtjev i ne provedete legalizaciju do kraja vrlo je izgledno da će se Država upisati na Vašu nekretninu. Time će te od vlasnika nelegalne nekretnine, postati stanar državne nekretnine. Vjerojatni sljedeći korak je prodaja nekretnine iz čega će se naplatiti Vaš dug. Novi vlasnik će imati svako pravo da Vas iseli iz, sada njegove, nekretnine.

Sa tri jednostavna koraka legalizirajte nekretninu

1. Ispunite formular na stranici
2. Dobivate besplatan izračun
3. Dogovarate izlazak na objekt
 • Najpovoljnija cijena u Hrvatskoj – već od 550 kn *Besplatan izračun troškova/ponuda i savjetovanje (vrijednost 500 kn – dobivate potpuno besplatno)
 • Mogućnost plaćanja na rate, uplatnice, tekući račun, kartice, ponuda za bankovni kredit – do 180 rata
 • Non stop usluga – mobilne ekipe arhitekata i geodeta *Hitna legalizacija – unutar 24 sata pokrećemo postupak
 • Ključ u ruke – kompletna usluga arhitekta, geodeta, statičara, ing. građevine – sve na jednom mjestu
 • Uknjižba u zemljišne knjige, etažiranje, energetsko certificiranje i druge usluge na upit
 • vodic1 Legalizacija

  LEGALIZACIJA – vodič

PONUDU ŠALJEMO ISTI DAN NA MAIL I KUĆNU ADRESU

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jamstvo najbolje cijene

pecat
Možda ste pomislili da se isplati potražiti povoljniju ponudu? Ukoliko dobijete bolju ponudu, pošaljite nam ju i razmotrit ćemo Vam dodatni popust! Možemo ponuditi najbolje uvjete na tržištu! Legalizacija objekata

Nudimo Vam više opcija plaćanja

Načini plaćanja

 • AMEX na  rate
 • Diners na  rate
 • Mastercard, Maestro, Visa

Jednostavno

 • Uplatom na žiro račun
 • Bankovni krediti do 180 rata
 • Prema ugovoru

100% sigurno

cijene2
 TREBATE ENERGETSKI CERTIFIKAT?mediji